...

Recenzia Bleach

23. dubna 2008 v 17:03 | Ayako |  Bleach- recenzia
Túto recenziu som písala sama, a trvala mi viac ako hodinu, tha kopčite iba so zdrojom!!!
Ichigo Kurosaki je normálny 15 ročný chalan, prvák na strednej žijúci s otcom a dvoma mladšími sestrami. Ale má schopnosť vidieť duchov. Vidí ich už od malička. Keď bol malý, nevedel ešte rozoznať ducha od skutočného živého človeka. Vlastne, koli tomu jeho mama zomrela.
Jedného dňa, keď ide Ichigo zo školy domov, narazí na bandu "drsnákov", ktorý zhodili vázu s kvetmi pre dievčatko, ktoré tam nedávno zomrelo. Ichigo sa naštve a poriadne im dá po držke. Banda teda utečie. Ichigo dievčatku slúbi, že mu zajtra prinesie nové kvety a odíde domov. Hneď ako príde na neho zaútočí jeho otec a nadáva mu, ževraj u nichs a večeria o siedmej. Tak sa pekne pohádajú. Ichigo sa urazí a ide spať bez večere. Na druhý deň, tak ako slúbil, priniesie dievčatku čerstvé kvety. Ale duch dievčatka tam neni. O chvílu na to Ichigo začuje výkrik. Keď dobehne na miesto, zbadá dievčatko. A za ním obrovského démona. Spolu s dievčatkom začne utekať, ale dievčatko sa potkne a spadne. Ichigo samozrejme zastaví a pomáha mu na nohy, ale to už sa k nim démon blíži. Vo chvíli, keď sa zdá, že ho obluda chytí, pred ním preletí čierny motýl a zmení sa na dievča v čiernom kimone a s katanou. Démon po preseknutí s oným mečom zmizne a dievča bez slova odchádza a nevníma ani Ichigove "Počkaj!"
Večer Ichigo leží na posteli a premýšla o neznámom dievčati, ktoré ho zachránilo. A v tom cez okno priletí ten istý motýl a znovu sa zmení na to dievča. Ichigo sa vylakane pýta, čo to má znamenať, ale dievča ho úplne ignoruje. Vytiahne katanu, rozhliadne sa okolo seba a katanu znovu vráti do puzdra. Sama pre seba si povie "To bolo o chlp." Ale to už ju Ichigo nakopne. Dievča, celé prekvapené, sa ho pýta ako to, že ho vidí. A ako to, že ju nakopol, že to sa nepatrí. Dievča mu všetko vysvetlí pomocou pekných kresieb. Vysvetlí mu, že ona je shinigami (bohyňa smrti) a že na zem prišla zo Spoločenstva duší, aby bojovala proti zlým dušiam nazývanými hollow. (Duše sa rozdelujú na dobré duše, ale pokial sú na svete dlho a nejdú do Spoločenstva duší, tak sa premenia na hollow. A to jedna z úloh shinigami- posielať duše do Spoločenstva duší.) Ale Ichigo jej neverí a začne vyvádzať, preto ho Shinigami uvezní kúzlom Kido. Ale počas toho ich rozhovoru zaútočí na Ichigov dom hollow.Unesie jednu z jeho sestier. Shinigami sa proti nemu postaví, ale Ichigo sa jej staví do cesty. Vyslobodí sa z jej kúzla a proti hollowovi sa postaví sám. Lenže neni moc silný, a Shinigami ho zachráni. Lenže tým utrpí velké zranenie a neni schopná dalej bojovať. Preto navrhne Ichigovi, nech bojuje on. Ichihgo to koli svojej rodine prijme. Ale jediná možnosť, ako bojovať proti hollowovi je stať sa shinigami. Ichigo sa usmeje a na to jej odpovie: "Daj sem ten meč, shinigami." (lebo jediná možnosť ako sa stať shinigami je prebodnúť sa jej mečom zampakuto) Ona mu na to odpovie, že už neni shinigami, že je Rukia Kuchiki. Ichigo sa teda stane shinigami a hollowa porazí. Na další deň si nikto z jeho rodiny nepametá čo sa všera stalo. V ten deň do Ichigovej triedy nastúpi nové dievča. No kto iný ako Rukia. Vysvetlí mu, že teraz sa nemože vrátit spet a musí ostať v jeho svete. Zabýva sa u neho (v skrini ). Pomáha mu v povinostiach shinigami, ktoré musí teraz plniť on.
Ale tento stav netrvá dlho, keďže Rukiin čin je v Spoločenstve duší zakázany, preto po nu po niakom čase prídu iný shinigami. S cielom odviesť ju speť na súd. Ichigo sa im v tom samozrejme snaží zabrániť. Ale rozdiel v ich sile je taký velký, že na konci súboja Ichigo príde o sily shinigami, a zrejme by aj zomrel, keby ho nenašiel obchodník Kisuke Urahara. Ten mu ošetrí rany a potom ho podrobí velmi drsnému tréningu, aby mu pomohol vrátit jeho stratené sily. Po pár dnoch sa spolu so svojimi spolužiakmi, ktorý nedávno našli skryté schopnosti, Ishidom, Chadom, Orihime a hovoriacou mačkou Yoruichi, vydáva do Spoločenstva duší, aby Rukii oplatil tedajšiu záchranu života.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Tamara Tamara | Web | 23. dubna 2008 v 17:39 | Reagovat

no keďže som nevidela začiatok tohto seriálu táto recenzia mi dosť pomohla :D môžem sa na dačo spýtať? "Keď bol malý, nevedel ešte rozoznať ducha od skutočného živého človeka. Vlastne, koli tomu jeho mama zomrela." jeho mama zomrela kvôli tomu že videl duchov ?

2 Orashi Orashi | Web | 24. dubna 2008 v 7:31 | Reagovat

Tamara: jeho máma umřela protože Ichigo neuměl rozeznat v tu dobu duchy od člověka, a jeden duch (spoiler: byl to přeměněnej hollow) skočil do řeky...mno Ichigo jako správnej hrdina běžel chytit toho ducha, mno duch je duch, nedá se chytit xD a taaaak padal do řeky a jeho máma ho běžela zachránit a umřela, ale pozor! SPOILER: neumřela kvůli tomu že zachraňovala Ichiga, ale ten duch byl jen návnada a jeho mámu zabil hollow...někde v epizodě 15 - 16 to bude, ale nejsem si jistá xD

3 Orashi Orashi | Web | 24. dubna 2008 v 7:32 | Reagovat

jo a Jajusssh, Ichigovi je 15 xD

4 Orashi Orashi | Web | 24. dubna 2008 v 7:33 | Reagovat

kdo by nevěděl co to je hollow to je ten démon xD

5 Orashi Orashi | Web | 24. dubna 2008 v 7:34 | Reagovat

jé, ono je to tam napsaný xD já si to nepřečetla celý tak sem myslela e to tam nenapíšeš xD gomen xD

6 Dandelion (Veracity) Dandelion (Veracity) | Web | 24. dubna 2008 v 8:50 | Reagovat

jéé další moje oblíbené anime..

mimochodem je to zanpakuto a ne zanbakuto :o)

7 Jajusssh Jajusssh | Web | 24. dubna 2008 v 12:48 | Reagovat

Orashi: eh.. túto recenziu písala Ayako :) Tak schopná ja nie som ;)

8 Ayako Ayako | Web | 24. dubna 2008 v 13:07 | Reagovat

-.- njn... gomen za chyby xP hned idem opravit ^-^

9 Orashi Orashi | Web | 27. dubna 2008 v 9:04 | Reagovat

Jaj: už sem si toho všimla xD

10 SimaHatake alias Gemini Miru SimaHatake alias Gemini Miru | Web | 7. ledna 2009 v 20:35 | Reagovat

jeej.. to je super recenzia? Mohla by som si ju okopírovať? Už som si ju vzala, dala aj zdroj, a ospravedlňujem sa, ak by si nechcela.. prosím, mi napíš na blog či môžem alebo nie, ak ti to vadí, tak sa naozaj veľmi ospravedlňujem a zmažem to..

11 hiei jaganshi hiei jaganshi | 2. září 2009 v 18:54 | Reagovat

ja som to newidel OD ZACIATKU ale je to super patri medzi moje NAJ anime a ten kurosaki a rukia oni su do seba???? neni to tam vysvetlene

12 hiei jaganshi hiei jaganshi | 2. září 2009 v 18:55 | Reagovat

moze mi nekdo tuto vec objasnit a ta rukia bude zase shinigami a ma svoj zanpakuto

13 Smithd890 Smithd890 | E-mail | Web | 23. května 2014 v 5:34 | Reagovat

Hello to all, the contents existing at this site are in fact remarkable for people knowledge, well, keep up the nice work fellows. dakkggddfdkcfgca

14 Smithd963 Smithd963 | E-mail | Web | 29. května 2014 v 13:31 | Reagovat

1 Program you'r planting of crops to coincide whenever you can log onto your farm to reap them. deccakdedcbdagae

15 Pharmd231 Pharmd231 | E-mail | Web | 30. května 2014 v 6:56 | Reagovat

Very nice site! cheap goods http://ypxaieo2.com/rrqsrro/4.html

16 Pharmf83 Pharmf83 | E-mail | Web | 30. května 2014 v 12:26 | Reagovat

Very nice site! <a href="http://ypxaieo2.com/rrqsrro/1.html">cheap goods</a>

17 Pharmg233 Pharmg233 | E-mail | Web | 31. května 2014 v 19:32 | Reagovat

Very nice site! <a href="http://opxaiey2.com/oyyaooy/1.html">cheap goods</a>

18 Pharmg204 Pharmg204 | E-mail | Web | 31. května 2014 v 19:34 | Reagovat

Very nice site! cheap goods http://opxaiey2.com/oyyaooy/4.html

19 Pharmd684 Pharmd684 | E-mail | Web | 31. května 2014 v 19:39 | Reagovat

Very nice site!

20 Pharme285 Pharme285 | E-mail | Web | 1. června 2014 v 7:29 | Reagovat

Very nice site! cheap goods http://yieapxo2.com/qrovqqq/4.html

21 photos_viagra photos_viagra | E-mail | Web | 6. června 2014 v 18:34 | Reagovat

Hello!

22 Smithk193 Smithk193 | E-mail | Web | 12. července 2014 v 7:34 | Reagovat

Hello there, I discovered your website by the use of Google while looking for a related subject, your web site came up, it seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks. bdefegggfecdbbkc

23 cialis cialis | E-mail | Web | 15. června 2015 v 1:48 | Reagovat

Spot on with this writeup, I actually believe this website needs a great deal more attention. Ill probably be returning to read through more, thanks for the info!

24 viagra_pills viagra_pills | E-mail | Web | 4. srpna 2016 v 15:09 | Reagovat

I like this site its a master peace ! Glad I observed this on google. The definition of a beautiful woman is one who loves me. by Sloan Wilson.

25 cialis cialis | E-mail | Web | 4. srpna 2016 v 16:51 | Reagovat

Today, I went to the beach front with my kids.

26 cheap cheap | E-mail | Web | 4. srpna 2016 v 17:05 | Reagovat

This actually answered my drawback, thank you!

27 sildenafil_online sildenafil_online | E-mail | Web | 4. srpna 2016 v 17:10 | Reagovat

Valuable information. Lucky me I found your site by accident, and I am shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it.

28 sildenafil sildenafil | E-mail | Web | 4. srpna 2016 v 22:39 | Reagovat

I think  you have  remarked some very interesting points ,  appreciate it for the post.

29 sildenafil sildenafil | E-mail | Web | 5. srpna 2016 v 5:42 | Reagovat

Hey would you mind letting me know which web host you're working with? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price? Kudos, I appreciate it!

30 sildenafil_online sildenafil_online | E-mail | Web | 5. srpna 2016 v 5:42 | Reagovat

Very well written article. It will be helpful to anyone who usess it, as well as yours truly

31 get_viagra get_viagra | E-mail | Web | 5. srpna 2016 v 5:44 | Reagovat

Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a appear. Im definitely loving the details. Im bookmarking and will likely be tweeting this to my followers! Outstanding blog and great style and style.

32 cialis_price cialis_price | E-mail | Web | 6. srpna 2016 v 10:12 | Reagovat

with people like one to grant visibly all of that numerous populaces would am inflicted with sold for electronic ebook to create selected jumps in favor of their unique terminate, mainly right away

33 cialis cialis | E-mail | Web | 7. srpna 2016 v 1:47 | Reagovat

I just like the helpful information you provide on your articles. I will bookmark your blog and test once more here frequently. I'm moderately certain I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

34 fgDox fgDox | E-mail | Web | 14. dubna 2017 v 0:36 | Reagovat

wstoryc <a href= http://erectionpillsvcl.com >canadian online pharmacy</a> oeverybodyc <a href=http://erectionpillsvcl.com>buy levitra</a> gchangeo

35 Hsfnig Hsfnig | E-mail | Web | 14. dubna 2017 v 18:25 | Reagovat

anonec <a href= http://erectionpillsvcl.com >buy levitra</a> respeciallyl <a href=http://erectionpillsvcl.com>levitra vs cialis</a> mdistancek

36 ceDox ceDox | E-mail | Web | 14. dubna 2017 v 19:45 | Reagovat

iorders <a href= http://erectionpillsvcl.com >buy cialis canada</a> xboysa <a href= http://erectionpillsvcl.com >female viagra</a> wagok

37 Kkgnig Kkgnig | E-mail | Web | 14. dubna 2017 v 20:40 | Reagovat

qlovedu http://erectionpillsvcl.com bupp <a href= http://erectionpillsvcl.com >viagra coupon</a> mhumanh

38 knDox knDox | E-mail | Web | 15. dubna 2017 v 1:09 | Reagovat

edon'tn http://erectionpillsvcl.com ysett <a href= http://erectionpillsvcl.com >levitra cost</a> uansweredg

39 reDox reDox | E-mail | Web | 15. dubna 2017 v 4:46 | Reagovat

yroseh <a href= http://erectionpillsvcl.com >buy levitra online</a> beyesr <a href= http://erectionpillsvcl.com >levitra coupon</a> mappearancey

40 vqDox vqDox | E-mail | Web | 18. dubna 2017 v 7:46 | Reagovat

fnearlyy <a href=http://buytadalafilonrx.com>how to buy cialis at cvs in usa</a> cthusz <a href= http://buytadalafilonrx.com >buy cialis research chem</a> wstartedr

41 djDox djDox | E-mail | Web | 18. dubna 2017 v 14:26 | Reagovat

pbeganw <a href= http://buytadalafilonrx.com >cialis how to buy</a> dalreadym <a href=http://buytadalafilonrx.com>buy cialis viagra levitra online</a> xgentlemanq

42 nsDox nsDox | E-mail | Web | 19. dubna 2017 v 6:04 | Reagovat

yplainb http://buytadalafilonrx.com wgravew <a href=http://buytadalafilonrx.com>buy cialis online reddit</a> xkingw

43 janetertrow janetertrow | E-mail | Web | 26. července 2017 v 17:20 | Reagovat

approved canadian online pharmacies <a href="http://canadahealthypharmacy.com/">canadian medication</a> canadian online pharmacy <a href=http://canadahealthypharmacy.com/>buying prescription drugs from canada</a> buy drugs

lowest prescription prices

44 MichaelGuime MichaelGuime | E-mail | Web | 27. července 2017 v 5:57 | Reagovat

progressive bill pay <a href="http://albanyriverrats.com/">einsurance com</a>

car insurance quotes cheap <a href=http://albanyriverrats.com/>commerce insurance</a>

insurance quote

45 Agustintog Agustintog | E-mail | Web | 5. srpna 2017 v 16:13 | Reagovat

cbd hemp oil vape review cbd hemp oil benefits <a href=https://cbdhempoilsale.us/>cbd hemp oil capsules side effects</a> cbd hemp oil benefits heart disease

cbd hemp oil for pain management cbd hemp oil drops for back pain <a href="https://cbdhempoilsale.us/">cbd hemp oil capsules buy 4 get one free</a> cbd hemp oil

46 vnvm80 vnvm80 | E-mail | Web | 25. ledna 2018 v 1:23 | Reagovat

http://vigrawithoutdoctorsprescription.com/ viagra without a doctor prescription was created in 1989 by British scientists Albert Wood and Peter Dunn as a possible treatment for hypertension and angina; conditions associated with coronary core disease. In 1991 Dr. Nicholas Terrett, right now over again referred to as the initiator of <a href=http://vigrawithoutdoctorsprescription.com/>viagra without a doctor prescription</a>, was named in the British manifest for the medication as a determination medication

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama